Täysin uusi Lean-päivittäisjohtamisen valmennus on nyt julkaistu

Opit uudenlaisen ja selkeän toimintamallin, jonka avulla ratkaiset prosessien ongelmia ja saavutat varmasti asetettamasi tavoitteet. 

Päivittäisjohtaminen on osa prosessissa työskentelevien ihmisten jatkuvaa toimintaa. Päivittäisjohtamisen kulttuurin avulla vähennätte turhaa työtä, ratkaisette toiminnan ongelmia systemaattisen mallin mukaisesti ja ohjaatte toimintaa kohti asettamianne tavoitteita. Lopputuloksena ovat tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat, entistä parempi toimitusvarmuus sekä laatu.

Päivittäisjohtamista voidaan toteuttaa kaikenlaisissa toimintaympäristöissä ja toiminnan eri tasoilla. Voit siis hyödyntää tätä toimintamallia myös henkilökohtaisessa elämässäsi.

 

Kun tilaat kurssin 30.6.2021 mennessä, saat kaupan päälle myös Lean Six Sigma Yellow Belt -verkkokurssin (arvo 299€).

Tartu tarjoukseen nyt!
 

Palautteita Petran kursseille osallistuneilta

 

"Upeaa ammattitaitoa Petra! Tämä oli aivan timanttia! Ennakko-oletuksenani oli, ettei omassa työssä olisi mitään päivittäisjohtamiseen liittyvää, mutta nyt ainakin havaitsimme muutamia varteenotettavia kokeilukohteita :)"

"Petra Hurmetta on erittäin miellyttävä kuunnella ja hänellä on selkeä ulosanti, tykkään."

"Kiitos Petra! Erittäin selkeää valmennusta. Valmennus lisäsi taas uutta innostusta asiaan."

Kouluttaja

Petra Hurme

"Päivittäisjohtamisen avulla teidän tiimi, tai koko organisaatio, voi oppia uudenlaisen tehokkaan tavan johtaa toimintaa. Päivittäisjohtaminen ei siis ole vain esimiesten työtä, vaan ennen kaikkea osa prosessissa työskentelevien ihmisten jatkuvaa toimintaa. Päivittäisjohtamisen kulttuurin avulla vähennätte kokoustenne hukkatyötä, ratkaisette toiminnan ongelmia systemaattisen mallin mukaisesti ja ohjaatte toimintaa kohti asettamianne tavoitteita. Lopputuloksena ovat tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat, entistä parempi toimitusvarmuus sekä laatu. Päivittäisjohtamista voidaan toteuttaa kaikenlaisissa toimintaympäristöissä ja toiminnan eri tasoilla.

Minulla on kokemusta useiden kymmenien tiimien päivittäisjohtamisen valmentamisesta. Parasta mitä olen tämän saralta kuullut, on se, kun työtiimi ei enää halua työskennellä ilman päivittäisjohtamista. Se kertoo omaa tarinaansa siitä, miten tärkeä asia päivittäisjohtaminen voi parhaimmillaan tiimille olla.

Lähde sinäkin rohkeasti mukaan matkalle!"

 

Kohdennetuilla toimenpiteillä kohti mitattuja tuloksia

Päivittäisjohtamisen avulla varmistat yhdessä tiimisi kanssa, että saavutatte organisaationne strategian mukaiset tavoitteet. Rakennatte rutiinin, jonka avulla toimintaa parantavia ja korjaavia toimenpiteitä päästään tekemään jatkuvasti.

Ja ennen kaikkea luotte rutiinin, joka lisää myös merkittävästi työtyytyväisyyttä. Tämä on rutiini, johon ihmiset haluavat osallistua. Ja josta he eivät lopulta halua luopua.

Päivittäisjohtaminen auttaa teitä nostamaan esille ja ratkomaan niitä haasteita, jotka vaikeuttavat sujuvan työn tekemistä. Lopputuloksena saatte sujuvamman arjen, jossa jää enemmän aikaa asiakkaalle arvoa tuottavan työn tekemiseen.

 

 

Mitä päivittäisjohtamisen valmennus sisältää?

Valmennus on omaan tahtiin suoritettava verkkokurssi, joka koostuu yhteensä kahdeksasta osiosta. 

 1. Tervetuloa valmennukseen
 2. Mitä on päivittäisjohtaminen?
 3. Päivittäisjohtamisen taulu
 4. Tavoite
 5. Mittari
 6. Nykytila ja ongelmanratkaisu
 7. Kokeilut
 8. Päivittäisjohtamisen kokous ja jatkuva parantaminen

Osiot koostuvat selkeistä videoalustuksista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Tehtävien avulla luotte tiimillenne oman päivittäisjohtamisen taulun, ja sitä kautta päivittäisjohtamisen kulttuurin.

 

Koulutuksen ja koulutusmateriaalin kielenä on suomi.

 

Katso videolta lisää päivittäisjohtamisen avulla saavutettavista tuloksista sekä valmennuksen sisällöstä

 

Verkko-opiskelua omaan tahtiin 

Päivittäisjohtamisen valmennusta voit suorittaa täysin omaan tahtiin. Verkkokurssin materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan, joten voit palata niihin aina tarpeen mukaan.

Jatkuvan parantamisen kulttuurin luominen ei ole yksittäinen projekti, vaan osa jatkuvaa toimintaa. Tämä valmennus on tukenasi  kulttuurin luomisessa ja sen toteuttamisessa.

 

KURSSIN HINTA

490€ + alv 24%

 

Hinta sisältää:

 • Tunnukset verkkokurssialustallen 12 kuukauden ajaksi
 • Halutessasi saat kurssin suorittamisesta kurssitodistuksen
 • 100% tyytyväisyystakuu
Tartu nyt tarjoukseen
 
Jos haluat tarjouksen kurssista useammalle henkilölle tai tiimille, niin laita sähköpostia osoitteeseen jukka.saikkonen (at) leanvalmennus.fi.

Bonus: Lean Six Sigma Yellow Belt -verkkokurssi

 

Kun lähdet mukaan 30.6.2021 mennessä, saat kaupan päälle suositun Lean Six Sigma Yellow Belt-verkkokurssin (arvo 299€).

Yellow Belt -kurssi tarjoaa sinulle kattavat perustiedot Lean-filosofiasta ja Lean Six Sigmasta. Saat myös varmasti uusia ajatuksia työsi sekä työmpäristösi kehittämiseen. 

Kurssi sopii hyvänä kertauksena siinäkin tapauksessa, että perusteet ovat sinulle jo tuttuja. 

Tässä palautteita muutamalta osallistujalta:

 

”Olen käynyt työnantajan puolesta useamman Lean henkisen päivän, mutta tämän kävin mielenkiinnosta siviilinä kaverin innostamana.

Oli todella silmiä avaava ja näen tämän aiheen nyt uusin silmin.”

 

"Kiitos hyvästä kurssista! Se oli silmiä avaava ja todella käytännönläheinen. Olen varma, että jokainen kurssin suorittanut saa halutessaan kurssista työkaluja oman työn/organisaation kehittämiseen.

Kurssitodistus

Halutessanne saattte kurssin suorittamisesta nimellänne varustetun ja allekirjoitetun todistuksen. 

Saatte todistuksen sähköpostitse, kun olette suorittaneet kurssin kaikki osiot.

100% Tyytyväisyystakuu

Saatte kurssille 14 päivän ajaksi täyden tyytyväisyystakuun. Jos ette jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, niin ilmoitatte vain meille. Palautamme tässä tapauksessa rahanne takaisin. 

Ja kyllä, palautamme siis todellakin jokaisen sentin. Kyselemättä. Emme missään nimessä halua, että käytätte rahojanne kurssiin, josta ette kokisi hyötyvänne.

Voitte siis nyt lähteä mukaan ilman mitään riskiä.

Kyllä! Haluan tilata valmennuksen.

 

Miten kurssille ilmoittautuminen toimii?

Kun ilmoittaudutte kurssille, niin saatte sähköposteihinne henkilökohtaiset linkit, jonka kautta pääsette kirjautumaan kurssialustalle. 

Jos kurssille tulee mukaan  useampi kuin yksi henkilö, niin lähetä meille osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Jos haluat maksaa laskulla, niin lähetä siinä tapauksessa myös organisaatiosi laskutustiedot osoitteeseen [email protected]

Maksun voit suorittaa myös pankki- tai luottokortilla.

Kirjautumislinkit kurssille ovat voimassa 12 kuukauden ajan, eli voitte palata valmennukseen aina teille parhaiten sopivina ajankohtina. 

 

 

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin voit laittaa viestiä osoitteeseen [email protected] 

Voit myös soittaa minulle numeroon 040-7034740.

Lähde mukaan tästä!